İçeriğe geç

Deniz Akkaya Kiminle Beraber

Deniz Akkaya kimlerle sevgili oldu?

Akkaya’nın en büyük medya tutkunlarından biri de Yılmaz Erdoğan’dır. Akkaya’nın Okan Bayülgen’le olan aşkı da çok konuşuldu. Deniz Akkaya da bir süre Yavuz Bingöl’le birlikteydi. Akkaya’nın son medya aşkı Efe Önbilgin’di.

Deniz Akkaya Alevi mi?

Hayat Deniz Akkaya, 3 Ağustos 1977’de İstanbul’da doğdu. Kayseri’nin Akören ilçesine bağlı Uzunyayla köyünden Çerkes kökenli bir ailenin ikinci kızıdır. Babası uzun mesafe kaptanıdır.

Deniz Akkaya 1997’de kiminle evlendi?

Magazinsondakika | Deniz Akkaya’nın eski eşi Efe Önbilgin’in 3 yıl önce Akkaya’ya açtığı dava sonuçlandı. Deniz Akkaya’nın 10 yaşındaki kızı bikinili…

Deniz Akkaya’nın çocuğu kimden?

Deniz Akkaya’nın kızı Ayşe, babası Efe Önbilgin tarafından kabul edildi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Bu anın videosu avukat Şeyda Yıldırım tarafından yayımlandı.

Deniz Akkaya’nın eski eşi kim?

Halk TV – Deniz Akkaya’nın eski eşi Efe Önbilgin harekete geçti… | Facebook.

Çağla Şikel’in ilk sevgilisi kim?

Özel hayatı Çağla Şıkel, 2002 yılında kendisi gibi manken olan Bozok Gören’le kısa süreli bir aşk yaşadı. Daha sonra Beyazıt Öztürk’le ilişki yaşadı.

Deniz Akkaya hiç evlendi mi?

| Deniz Akkaya, eski eşi Efe Önbilgin ile evliliğinden olan kızı Ayşe ile yaşadığı komik anları sosyal medyadan paylaştı. Yorum yapmak için… Instagram.

Deniz Akkaya kime benziyor?

Deniz Akkaya – Liv Tyler En ünlü örneklerden biri. Deniz Akkaya’nın henüz çok ünlü olmadığı bir dönemde, elinde Liv Tyler’ın bir fotoğrafıyla plastik cerrahın kapısını çaldığı söylenir. Sonuç olarak amacına ulaşmış gibi görünüyor.

Efe Önbilgin ve Deniz Akkaya ne zaman evlendi?

Dergi | Deniz Akkaya, 2010 yılında evliliğini sonlandırdığı Efe Önbilgin’in kızı Ayşe’nin kendisini 1,5 saat balkona kilitlediğini söyledi.

Deniz Akkayan’ın kızı neden devlet korumasına alındı?

Deniz Akkaya, sosyal medya platformu X’te kızının kendisine saldırdığını ve bir buçuk saat boyunca balkona kilitlediğini iddia etti. Ekol TV muhabiri Dilek Yaman Demir’in haberine göre; Akkaya’nın paylaşımının ardından sosyal yardım bürosu devreye girdi ve 15 yaşındaki kızı A.Ö. devlet korumasına alındı.

Deniz Akkaya’nın annesi kim?

Dinemis AkkayaDeniz Akkaya / Annesi

Deniz Akkaya ne paylaştı?

Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızıyla yaşadığı mücadeleyi sosyal medyadan paylaştı. Kızının kendisinden habersiz yurtdışına çıkma planları yaptığını öğrenen Akkaya, telefonuna el koydu.

Deniz Akkaya çocuğunu nereye verdi?

Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızını çocuk koruma merkezine teslim etti: Beni balkona kilitledi, polis gelip beni kurtardı – YouTube.

Deniz Akkaya’nın burcu ne?

Deniz Akkaya programda olduğu için hemen karta baktım. Aslan olduğunu biliyordum.

Deniz Akkaya nerede oturuyor?

Model ve sunucu Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile birlikte yaşadığı Reşitpaşa’daki aile evinin kapılarını InStyle Home ekibine açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ve sevimli British Shorthair kedisi Pati ile birlikte iki katlı, 250 m²’lik bir villada yaşıyor.

Deniz Akkaya’nın olayı ne?

Deniz Akkaya ile 16 yaşındaki kızı arasında yaşanan şiddet olaylarının ardından Akkaya, kızını polise şikayet etmiş ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da kızı koruma altına almıştı. Bu gelişme sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Efe Önbilgin Deniz Akkaya ile evlendi mi?

Deniz Akkaya, 2010 yılında evliliğini sonlandırdığı Efe Önbilgin’in kızı Ayşe’nin kendisini 1,5 saat balkona kilitlediğini ve dövdüğünü söyledi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak kurtarıldığını duyuran Akkaya, 16 yaşındaki kızını ihbar etti.

Yalın kimlerle sevgili oldu?

Sevgilisi Hazal Emre’ye bakarak “En Güzel Sen” ve “Her Şey Sensin” adlı sevilen şarkılarını söyledi. Milliyet’in haberine göre çıkışta gazetecilerle buluşan şarkıcı sadece gülümsedi. Yalın, evlilikle ilgili sorulara “Hayırlısıyla” yanıtını verdi.

Deniz Akkaya hiç evlendi mi?

| Deniz Akkaya, eski eşi Efe Önbilgin ile evliliğinden olan kızı Ayşe ile yaşadığı komik anları sosyal medyadan paylaştı. Yorum yapmak için… Instagram.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir